Kleine Schuurwoning

Een kleine schuurwoning ontworpen aan de hand van onze Biobased Schuurwoning. Dit comfortabele huis, opgebouwd uit prefab strobouw elementen is levensloop bestendig met een slaap- en badkamer op de begane grond. En met een totale leefoppervlakte van ruim 100 vierkante meter!

We krijgen vaak de vraag wat een strobalen huis kost.  Om de kosten inzichtelijk te maken hebben we aan de hand van het ontwerp voor de Kleine Schuurwoning een kostenraming gemaakt aan de hand van recente bouwprijzen. De kosten liggen voor deze woning van 385m3 en 100m2 woon oppervlakte op €179.500,-. Hierbij is van een strook fundering uitgegaan tot 800- peil en een betonnen vloer op hoogwaardige eps isolatie; prefab strowanden en dakpanelen gevuld met strobalen. Ook adviseurskosten en aanneem toeslagen zijn hierbij gerekend. De woning is exclusief installaties, keuken, badkamer en andere afwerkingen die je persoonlijk nog kunt bepalen.De woning is extreem goed geïsoleerd met Rc waardes van rondom 8,0 (de huidige eis ligt tussen 3,5 voor vloeren, 4,5 voor wanden en 6 voor daken). Met weinig installaties kun je hier een all electric 0-energie huis van maken. En niet onbelangrijk; het fijne comfort van een ecologische woning!

Bepaal helemaal zelf hoe je in de kleine schuurwoning woont, bouw je zelf mee of laat je alles prefabriceren? Laat dit ontwerp je inspireren om je eigen droomwoning te realiseren. Dit ontwerp is heel goed toepasbaar binnen de ontwikkelingen van Almere Oosterwold. Giesen Architectuur maakt dit plan graag passend aan al uw wensen!

Meer informatie over onze kleine schuurwoning? Kom vrijblijvend bij ons langs in Doetinchem. Mail naar info@giesen.nl of bel 0314 325213. Volg ons ook op facebook en pinterest!