Nieuwbouw XL Martiniplaza Groningen

Plannen of dromen om (bio)ecologisch, natuurlijk, duurzaam en gezond te bouwen?

Tijdens de Beurs Eigen Huis hebben we enthousiaste gesprekken gevoerd met mensen die in het noorden van Nederland een ecologisch huis willen bouwen. Op dit moment hebben we lopende projecten in Groningen en Drenthe; leuk als er meer bij komt!

We krijgen de mogelijkheid om ons te presenteren op het ‘ik woon bewust’ plein tijdens de Nieuwbouw XL in de MartiniPlaza in Groningen. We laten niet alleen de onze ontwerpen zien, maar ook meer in te gaan op de bouw en realisatie. Prefab Strobouw ondersteund ons en zal enkele voorbeelden laten zijn van strobouw elementen.

Presentatie kleine woningen
Onze standaard kleine woningen krijgen extra aandacht tijdens de beurs; we hebben diverse kleine types ontwikkeld die passen bij een eenvoudigere leefstijl. Naast het Tiny House 2.0; een huisje met twee slaapplekken, hebben we een ontwerp voor een Tiny House XL en een Tiny Plus House.

De beurs is gratis te bezoeken; dus je hoeft je er niet voor aan te melden. Mocht je ons willen spreken dit weekend; laat even weten! Dan zorgen we ervoor dat we tijd hebben om kennis te maken met elkaar. Neem je gelijk je lastige bouw-vragen mee?  Mail naar casper@giesen.nl en laat ons weten waarom je ons wilt bezoeken.